Бред Пітт вибачився перед Дженніфер Еністон за розлучення

0
1352
Photo by Kevin Winter/Getty Images

Голлівудський актор Бред Пітт завітав на святкування ювілею своєї першої дружини Дженніфер Еністон та попросив пробачення за поведінку під час їхнього розлучення. 

Минулого тижня голлівудська актриса Дженніфер Еністон влаштувала вечірку з нагоди свого 50-річчя. Серед запрошених гостей був, зокрема, і її перший чоловік – голлівудський актор Бред Пітт, – повідомляє Daily Mail.

Днями стало відомо, що актор не просто завітав привітати свою колишню дружину, а й просив пробачення за розлучення. Пара розірвала стосунки 14 років тому.

“Він давно просив у Джен пробачення, і вона пробачила його”, – повідомило джерело видання.

У 2005 році після 5 років шлюбу та 7 років стосунків Бред Пітт та Дженніфер Еністон оголосили про розлучення. Імовірною причиною міг стати роман Пітта з Анджеліною Джолі, яка стала його наступною дружиною. У 2004 році Пітт та Джолі разом знімались у фільмі “Містер та Місіс Сміт”.

Як зазначили джерела видання, Бред Пітт не любить зупинятися на минулому. Однак він вирішив повернутися до теми розлучення.

“Звісно, хотілося б, щоб він поводився під час розлучення більш вдумливим чином”, – зазначило джерело.

Попри розлучення, актори, здається, не мають образ одне на одного.

Після розлучення з Еністон Пітт почав зустрічатися з Джолі. У серпні 2014 року вони одружились, а вже у вересні 2016 оголосили про розлучення.

Дженніфер мала стосунки з актором Джастіном Теру. Вони були в стосунках 7 років, у серпні 2015 року одружились, а рік тому, у лютому 2018, повідомили, що розлучаються.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон знялася у відвертій фотосесії.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here