“Постійно з цими натяками”: Даша Кацуріна показала переписку з Дантесом стосовно весілля

0
192

Схоже, після новини про весілля Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна рестораторка Даша Кацуріна замислилася над весіллям з Володимиром Дантесом.

Рестораторка Даша Кацуріна та співак Володимир Дантес почали будувати свої стосунки одразу після новини про стосунки Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна. Відомо, що співачка вже вийшла за чоловіка заміж, тому тепер про весілля активно говорить й сама Даша Кацуріна.

Дівчина в Мережі опублікувала знімок з екрана свого телефону, де можна побачити листування з Володимиром Дантесом. Як виявилося, Кацуріна вже не вперше активно натякає Дантесу на весілля, а співак, схоже, не дуже поспішає робити їй завітну пропозицію.

У листуванні Володимир Дантес надіслав Кацуріній пост із соціальних мереж з романтичним підтекстом. Дівчина відповіла, що також хотіла його надіслати, але передумала, бо вона постійно йому натякає на подію з весільною тематикою.

Даша Кацуріна натякає на весілля з Дантесом

Дівчина поцікавилася у своїх прихильниць, хто ще так робить: постійно натякає на щось шляхом відправлення відео або фото у приватні повідомлення, де люди роблять щось, що ти хочеш зробити, але не хочеш говорити про це своєму партнерові прямо.

До слова, Надя дорофєєва з Михайлом Кацкріним продовжують будувати спільне життя. Зараз в пари багато роботи, нових спільних проєктів та пізнання один одного у шлюбі. Прихильники Дантеса та Кацуріної не дуже позитивно оцінили шлюб співачки та ресторатора, але новоспечене подружжя на це зовсім не зважають і пара продовжують ділитися спільними фотографіями під час відпочинку, роботи, або звичайного часопроведення вдома.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here