Головна поп-діва України Тіна Кароль зізналася, що чує кожного ранку: “Сьогодні ти нуль”. Від кого це?

0
267

Чому ранок Тіни Кароль розпочинається зі слів, що вона – нуль

З чого починається ваш ранок? Можливо, з кави, смачного сніданку, пробіжки або моніторингу всіх соціальних мереж? А можливо, ви маєте можливість поспати по-довше і не мучити себе ранковою рутиною. Загалом, у кожного є свої вранішні ритуали. А чи є якісь правила досягнення успіху за допомогою правильного початку дня? Певні лайфхаки з цього приводу існують. Наприклад, українська співачка Тіна Кароль поділилась із фанатами з чого саме розпочинається кожен її ранок.

Секрет успіху співачки

Здебільшого, коли людина досягає успіху в певній галузі, чимало людей довкола вважають, що їй це легко дісталося. На ділі, все набагато складніше, ніж здається. Українська співачка Тіна Кароль привідкрила завісу таємниці, і зізналась, яким чином мотивує себе плідно працювати. Так, щоранку вона прокидається і проговорює фразу “Сьогодні ти — нуль”.

За словами поп-діви, таким чином вона налаштовує себе на продуктивну роботу. Ба більше, Тіна Кароль переконана, що найкращою мотивацією для неї є критика. Співачка додала, що абсолютно не боїться критики. Вона навчилась розрізняти, коли людина намагається донести дійсно конструктивні речі, а коли просто хоче образити та знецінити її здобутки.

Крім того, Тіна Кароль зізналась, що найбільший її критик — це вона сама. У неї є своя схема побудови дня, яка, власне, і починається із фрази “Сьогодні ти — нуль”. Після цього співачка ставить собі цілі, які має виконати протягом дня.

За словами Тіни Кароль, така схема допомагає тримати себе в тонусі і не розслаблятись. Також співачка привідкрила завісу таємниці та розповіла, що плани на найближче майбутнє доволі глобальні та амбітні. Саме шлях до втілення цих задумів мотивує рухатись далі. Втім, детальніше про свої ідеї співачка не наважилась розповісти.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here