Львів’янин обшив себе та свої “Жигулі” килимами: що з цього вийшло

0
164

Блогер зі Львова вирішив підвищити настрій місцевих жителів – обшив свою машину килимами і катається містом на “килимовому” автомобілі, радуючи оточуючих своєю забавною витівкою.

30-річний львів’янин розповів, що його ексклюзивний автомобіль коштував недорого. Жигулі, як їх називають у народі, були куплені за $400, а килими він отримав безплатно від своїх бабусь, дідусів та сусідів. За відносно невеликі гроші та за допомогою своїх рідних та близьких він створив унікальний автомобільний дизайн, який привертає увагу публіки.

Килими, які прикрашають всю машину, привертають увагу оточуючих та викликають у них посмішки. Чоловік не зупинився тільки на машині, він застелив килимом навіть своє місце для паркування і тепер паркує свій килимовий автомобіль на килимі. Він також пошив для себе відповідне килимове вбрання, щоб виглядати ще оригінальніше.

Місцеві жителі та туристи завжди веселяться, коли бачать на дорогах незвичайний автомобіль та фотографуються з ним. Він став місцевою пам’яткою та привертає увагу туристів. Однак така незвичайна і оригінальна ідея має свої недоліки: машина тепер “боїться” дощу і молі.

Такі кумедні витівки допомагають нам знаходити радість у простих речах. Креативність та оригінальність можуть пожвавити звичайні моменти життя і змусити нас посміхатися.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here