Пропрезидентського політолога накрила наркозрада

0
845

Олександр Палій, якого медіа називають політологом Банкової, впродовж доби «розродився» у соціальній мережі чималою кількістю постів, у яких звинувачує Володимира Зеленського в наркотичній залежності.

Роздувати наркозраду Палій розпочав після заяви штабу Зеленського, що їхній кандидат не буде повторно здавати аналізи представникам Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).

«Якщо ми так часто будемо про це згадувати, то на будь-яку конференцію журналістів будуть пускати тільки після здачі аналізів – це вже повний абсурд. Були здані аналізи відповідно до чинного законодавства та процедури. Якщо в когось є сумнів щодо дійсності та махінацій, то звертайтеся до правоохоронних органів – нехай вони з’ясовують», – заявив 8 квітня на брифінгу керівник штабу Зеленського Іван Баканов.

Вочевидь, аргументація Баканова видалася Палію недостатньо аргументованою, і він випалив у соцмережі: «Зеленський, відмовившись здавати аналізи для лабораторії VADA, фактично визнав, що він наркоман. Якби він був чистим, він би так не йорзав. Поліція має перевірити, звідки він дістає наркотики».

Через кілька годин політолог запостив картинку з «найвідомішими наркоманами української політики», на якій Зеленський поміщений в один ряд з Леонідом Черновецьким і Дмитром Добкіним.

Сьогодні Палія зовсім понесло. Політолог розійшовся по повній.

Мабуть, зрозумівши, що з наркозрадою переборщив, крайній пост у політексперта більш виважений. У ньому Палій пише, що стаття 108 Конституції України забороняє наркозалежним людям обіймати посаду президента.

Нагадаємо, Зеленський в Instagram зібрав більше підписників, ніж Порошенко голосів на президентських виборах.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here