Законослухняна 93-річна британка здійснила своє «передсмертне бажання» — бути заарештованою поліцією

0
423

93-річна громадянка Великої Британії, яка ніколи не порушувала законів Сполученого Королівства, здійснила одне зі своїх бажань — бути заарештованою поліцією.

Про це пише «Громадське».

Законослухняна Джозі Берд була доставлена двома офіцерами ​​до одного з поліцейських відділків Великого Манчестеру в кайданках.

Її внучка Пем Сміт у Twitter написала, що її бабуся — «людина з золотим серцем, і ніколи не робила нічого протизаконного». Сміт пояснила, що останнім часом Джозі страждає від проблем зі здоров’ям, тому вона «хотіла бути затриманою за щось, поки не стало надто пізно» та відчути, «як це бути неслухняною».

Сміт розповіла The Manchester Evening News, що бажання Джозі бути заарештованою викликано любов’ю до перегляду поліцейських драм і що весь цей досвід був дуже хвилюючим для неї.

За словами Сміт, двоє чергових офіцерів заарештували бабусю і звинуватили у пограбуванні магазину. Потім вони відвезли її у наручниках до місцевої поліцейської дільниці, але замість того, щоб відправити її у камеру — пригостили чаєм і тортом.

«Ми змогли виконати бажання літньої жінки, — сказала головна інспекторка Деніз Пай із поліції Великого Манчестера в північній Англії. — Раді бачити, що ми викликали у неї посмішку і викреслити один пункт із її списку».

Про інші бажання бабусі Пем Сміт не розповіла.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here