Богдан сфотографувався з подружжям Зеленських на Ніагарському водоспаді

0
324

Керівник Офісу президента Андрій Богдан сфотографувався з президентом України Володимиром Зеленським і його дружиною Оленою на Ніагарському водоспаді.

Володимир Зеленський 2 липня з офіційним візитом прибув до Канади. У Торонто він зустрівся з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, міністром закордонних справ Христею Фріланд, спецпредставником США з питань України Куртом Волкером і членами парламенту Канади, представниками групи дружби з Україною.

Також Володимир і Олена Зеленські під час візиту до Канади вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Вони поклали колоскові композиції до Меморіалу Голодомору у Торонто та оглянули пересувну мультимедійну експозицію Holodomor Bus, яка є частиною проекту Holodomor National Awareness Tour.

Між тим, дружина українського президента Олена Зеленська в Канаді зустрілася з міністром у справах дітей та жінок уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп. У зустрічі також взяли участь уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба та парламентський секретар міністра охорони здоров’я провінції Онтаріо Робін Мартін.

Крім того, перша леді відвідала дитячий госпіталь SickKids, який має свій Центр досліджень і надає допомогу у сферах онкології, дерматології, пренатального здоров’я, психіатрії, психологічної реабілітації, пластичної хірургії тощо. Основною темою зустрічі було ознайомлення з програмою реалізації стратегії підтримки дитячого здоров’я у канадській провінції та можливості для співпраці.

Міжнародна конференція з питань реформ в Україні триватиме до п’ятниці, 5 липня.

Подружжя Зеленських, а також їхній друг і за сумісництвом керівник Офісу президента Андрій Богдан, не забувають про відпочинок. На своїй сторінці у Facebook Богдан опублікував фото біля Ніагарського водоспаду.

Раніше Олена Зеленська зустрілася з першою леді Франції.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here