Данилко розповів про відверте зізнання Каменських

0
2814

Український співак Андрій Данилко розповів про відверте зізнання співачки Насті Каменських, яка 23 травня вийшла заміж за репера Потапа. Він заявив, що артистка сказала йому про своє бажання стати матір’ю.

Зазначимо, що Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив на весіллі у Каменських. За його словами, молодята не платили йому.

Про це повідомляє видання “СтарХит“.

“Я відчував, що між ними є контакт, іскра, коли тільки познайомився. Була програма “Будинок радості”, де моя Сердючка з мамою приймали зіркових гостей, і ось вони прийшли в один з випусків у 2008 році, і я відразу все зрозумів. Весілля вийшло така… платоспроможне. Поява Вєрки була бажанням Насті. Та й це вже скоріше традиція: на нормальній вечірці повинна співати Сердючка – не двійник якийсь. Звичайно, ніколи б не взяв з них гроші. Тут навіть справа не в подарунку, а в тому, що люди шукають емоції, гарний настрій”, – говорить Данилко.

https://www.instagram.com/p/Bx1a7r3Is70/

Музикант додав, що Каменських не планує менше виступати після весілля.

“Шлюб – це ж не імміграція. Будь-яка дівчинка цього хоче. Коли ми в перервах між зйомками базікали, Настя казала, що їй хочеться діток. І це природне бажання. Не завжди виходить поєднувати нормальне життя і успішну кар’єру. Сподіваюся, вони зможуть”, – зазначив артист.

https://www.instagram.com/p/Bx0a-noDyg4/?

Нагадаємо, Потап і Настя вирушили у весільну подорож.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here