Дитина Меган Маркл може народитися раніше, ніж очікували, – ЗМІ

0
215
Маркл
фото: REUTERS

Народження первістка британського принца Гаррі та Меган Маркл чекали наприкінці квітня чи на початку травня. Та схоже, дитинка може поспішити на вихід раніше.

Подейкують, у 37-річної герцогині вже було кілька “хибних тривог”. Тим часом букмекери квапляться робити прогнози щодо імені маляти.

Про це пишуть Daily Express та The Daily Mail, – передає УП.

Як розповів інсайдер у палаці виданню New Idea, лікарі попередили Гаррі та Меган, що пологи можуть розпочатися “з дня на день”.

“Було кілька хибних тривог, коли вони думали, що вона народжує і готувалися їхати до лікарні. Це справжні американські гірки. У якийсь момент вони навіть помчали до лікарні посеред ночі, гадаючи, що в Меган почалися пологи, але там її оглянули та запевнили, що все гаразд”, – зазначив інформатор.

У герцогині регулярно відбуваються так звані “тренувальні” перейми Брекстона-Хікса. Медики вважають, є всі ознаки того, що дитина не забариться.

Як зазначає видання, палац зазвичай спеціально вводить в оману широкий загал, анонсуючи більш віддалену дату пологів від тої, коли вони справді очікуються.

“Навіть якщо в офіційній заяві палацу говориться, що дитина народиться не раніше квітня, справжня дата на кілька тижнів раніше – старші члени королівської родини хочуть дати Меган та Гаррі трохи простору, враховуючи всю цю увагу до вагітності”, – пояснило джерело.

Нагадаємо, що вагітна Маркл зробила тимчасову тату.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here