Джессіка Альба показала свій розкішний особняк за $10 млн

0
385

Голлівудська актриса Джесіка Альба показала свій розкішний особняк в Лос-Анджелесі, вартість якого становить 10 млн доларів.

Про це пише видання “Новое время”.

38-річна кінозірка знялася зі своєю сім’єю в новій фотосесії для американського журналу Architectural Digest, який спеціалізується на дизайні інтер’єру.

Альба з’явилася на обкладинці свіжого номера видання разом зі своїм чоловіком Кешом Уорреном та їхніми дітьми. Актриса розмістила в Instagram фото, на якому вона разом зі своєю сім’єю позує в просторій світлій вітальні свого будинку.

https://www.instagram.com/p/ByECi04l_a5/?utm_source=ig_embed

У підписі Альба подякувала виданню за запрошення стати головною героїнею номера:

«Спасибі Architectural Digest за цю красиву зйомку нашого будинку. Я завжди була великою прихильницею журналу і для мене велика честь опинитися на його сторінках», – зазначила Альба.

https://www.instagram.com/p/Bx3H9rvnRQ1/?utm_source=ig_embed

В інтерв’ю з виданням зірка повідомила, що вважає свій лос-анджелеський особняк одним з головних досягнень в житті:

«Це наша гордість і наша радість. Я реалізувала всі свої найнеймовірніші фантазії в цьому інтер’єрі і отримала покращену версію своїх улюблених ідей з Pinterest», – повідомила актриса, додавши, що створювати інтер’єр її мрії їй допомагали професіонали студії Clements Design, яка прославилася завдяки співпраці з багатьма світовими знаменитостями.

Раніше ІНФОТАБ писав, що Вілл Сміт переконав малюків, що він – справжній джин.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here