«Гетьман України» Кармазін закликав Зеленського оголосити Сороса персоною нон-ґрата

0
2509

«Гетьман козацтва всієї України» Юрій Кармазін закликав президента Володимира Зеленського оголосити американського мільярдера Джорджа Сороса персоною нон-ґрата в Україні.

Відповідне відеозвернення політик опублікував у Facebook.

Звернення до президента Кармазін розпочав з екскурсу в історію. Політик закликав вчити, пам’ятати та гордитися такою визначною подією, як похід князя Святослава проти Хозарського каганату і сусідніх племен.

Від історії Кармазін перейшов до сьогодення. Без зайвої церемонії, щоправда у кумедному шоломі, екс-нардеп закликав Зеленського оголосити персоною нон-ґрата американського мільярдера Джорджа Сороса. За його словами, аби нашкодити Україні, Сорос нав’язав їй Уляну Супрун – розповсюджувачку найрізноманітніших захворювань.

«Я закликаю президента Зеленського оголосити Сороса персоною нон-ґрата. Я закликаю Зеленського з’ясувати, кого Сорос нам сюди насував, потрібно провести розслідування і вияснити, кого він насував Порошенку. Я маю докази того, що пані Уляна Супрун, яка забезпечила розвиток багатьох захворювань – лише цього року на кір захворіло понад 50 тисяч осіб, рекомендована цим дядюшкою, який дуже погано думає і висловлювався про Україну», – звернувся він до президента.

Варто відзначити, що Юрій Кармазін є кандидатом у народні депутати України. Він балотується на Черкащині по одномандатному виборчому окрузі №198.

Нагадаємо, у травні 2018 року Кармазін проголосив себе «гетьманом козацтва всієї України».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here