Каменських прокоментувала весілля з Потапом

0
2065

Українська поп-діва Настя Каменських (NK) вперше прокоментувала чутки про своє весілля з репером і продюсером Потапом. Так, вона заявила, що поки має намір тримати своє особисте життя в таємниці.

Каменських зазначила, що вже зважилася на досить сміливий крок і записала пісню про свого обранця. Про це артистка розповіла виданню Clutch.

“Коли ти оберігаєш і намагаєшся тримати в таємниці якісь свої штуки, журналісти шукають різні приводи, щоб написати про мене. Я – дуже популярна дівчина, звичайно. І популярна саме тим, що я нікому нічого не показую. Знаєте, заборонений плід – дуже солодкий. Я, власне, і є цим солодким забороненим яблучком. Коли я буду готова і захочу що-небудь оголосити, сказати, розповісти, я обов’язково це зроблю”, – говорить Каменських.

https://www.instagram.com/p/Bw7UAwXnZBQ/

“Поки я реально оберігаю. Мало того, я записала пісню, яку присвятила своїй коханій людині. По-моєму, я і так сильно просунулася. Ціла пісня, в кінці якої такі слова, присвячені моєму чоловікові. Обіцяю. Там прихований свій меседж. На даному етапі те, що я хотіла показати, вже показала. А як тільки я захочу розкрити свого чоловіка, його ім’я і взагалі, чоловік це чи ні – раптом я дівчина з сюрпризом – тоді все розповім”, – додала співачка.

https://www.instagram.com/p/BvL_0MQHwfd/

Нагадаємо, Каменських поділилася фото в нижній білизні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here