Кандидатку від «Слуги народу» застукали за поцілунками зі співробітником ОВК (ФОТО)

0
7835

Кандидат у народні депутати України від партії «Слуга народу» Тетяна Грищенко була помічена за обіймами і поцілунками зі співробітником ОВК 66-го мажоритарного округу, по якому вона балотується до Верховної Ради.

ІНФОТАБ публікує ексклюзивні амурні фотографії кандидатки від «Слуги народу».

На одному зі знімків Тетяна Грищенко цілується взасос з системним адміністратором Малинської окружної виборчої комісії Олександром Єньковим.

На іншому фото парочка пристрасно обіймається.

У біографії, яку Грищенко подала до ЦВК, не вказано, чи перебуває вона у сімейних стосунках. Однак близьке до кандидатки джерело повідомило ІНФОТАБу, що Грищенко офіційно одружена і має дітей.

Тетяну Грищено можна назвати професіоналом виборчого процесу. На останніх президентських виборах вона була у складі окружної виборчої комісії від колишнього «регіонала» Юрія Бойка. А вже у другому турі президентської кампанії була обрана головою окружної виборчої комісії від Зеленського.

На місцевих виборах 2015 року Грищенко була секретарем територіальної комісії від політичної партії «Опозиційний блок».

На позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Тетяна Грищенко також була у складі ОВК. Суб’єкт подання кандидатури до складу ОВК – «Партія регіонів».

На виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року була секретарем окружної виборчої комісії від партії «Зелена планета» (сателіт «Партії регіонів»).

Виборчий округ №66 об’єднує місто Малин та Брусилівський, Коростишівський, Малинський, Народицький, Радомишльський, Хорошівський і Черняхівський райони Житомирської області.

Оновлено. Наша публікація дійшла до мешканців мажоритарного округу №66. Один із них надіслав нам агітаційну продукцію Тетяни Грищенко, в якій підтверджується вище наведена інформація – кандидатка від «Слуги народу» справді одружена і має трьох доньок.

Контакти Грищенко зі співробітником ОВК доволі підозрілі, не можна виключати, що пара задумала фальсифікації на позачергових парламентських виборах.

Нагадаємо, ЦВК скасувала реєстрацію скандального кандидата від партії «Слуга народу» Олександра Куницького, який має громадянство Ізраїлю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here