Майлі Сайрус на природі показала груди крізь сітку

0
2220

Американська співачка Майлі Сайрус ніколи не боялася оголюватися перед камерами і тепер, ставши заміжньою жінкою, теж не бачить підстав перестати це робити.

Голі груди під прозорою кофтинкою вона продемонструвала для журналу Vanity Fair.

Як зізналася Майлі, її самовідчуття після одруження з Ліамом Хемсвортом змінилося “на нуль відсотків”. І вона продовжує вважати себе людиною-квір, тобто не гетеросексуальною, і чия гендерна ідентичність не співпадає з біологічною статтю.

“Причина, з якої люди одружуються, інколи може бути старомодною, але я вважаю, що ми одружилися не зі старомодної причини – насправді мені здається, що це така собі Нова Ера. Ми даємо нове визначення, якщо бути нахрін чесними, тому, що для когось – перебування квір-людини, такої, як я, у стосунках гетеросексуальних”, – поділилася співачка.

 

“Те, що я – квір-людина, є значною частиною моєї гордості та моєї індивідуальності. Я проповідую ось що: люди закохуються в людей, не у гендер, не у зовнішність, не у щось інше. Те, що кохаю я, існує на майже духовному рівні. Це не має відношення до сексуальності. Стосунки та партнерство в новій генерації – не думаю, що вони мають багато спільного з сексуальністю чи гендером. Насправді секс – це невелика частка, а гендер – дуже мала, майже незначуща частка стосунків”, – наголосила Майлі.

 

 

 

 

 

Нагадаємо, Тіна Кароль здивувала мережу відвертим фото.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here