На захист від маніяків та педофілів. Жінка з кувалдою стала кандидатом у нардепи на Одещині

0
249

Після того, як кандидатами у народні депутати на позачергових виборах 2019 року почали реєструватися сімейні фотографи, артисти місцевих театрів та аніматори свят, пересічного українця важко здивувати “новими обличчями” в політиці, навіть якщо вони відверті “фріки”.

Але людину, про яку йтиметься нижче, редакція ІНФОТАБа не змогла оминути своєю увагою.

Отже, самовисуванцем на окрузі №140 Одеської області ЦВК зареєструвала доволі цікаву особу.

Знайомтеся! Це – Ольга Василівна Костенко.

На сайті Центральної виборчої комісії є стандартна інформація про кандидата, з якої стало відомо, що Костенко народилася 21 вересня 1971 року в місті Сумах, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійнa, проживає в місті Одесі, судимість відсутня.

І, начебто, непогане резюме, аж доки редакція не натрапила на сторінку кандидата у Facebook.

Зацініть самі: Костенко позує з кувалдою на фоні Потьомкінських сходів у Одесі і вважає, що цим зможе налякати українських олігархів.

Неозброєним оком видно, що більшість світлин кандидата на сторінці відретушовані у графічному редакторі. Тим не менше, і без “фотошопу” ці світлини трохи лякають.

“Захищу від всіх олігархів урожай всього українського народу! Більше українців не будуть морити голодом! Земля і всі надра, згідно з Конституцією України, будуть належати не окремим персоналіям, а всьому українському народу”, – підписала Костенко одну із світлин.

Також на сторінці є відео, де кандидат спілкується з одеськими поліцейськими не залишаючи, звичайно, кувалду і “захищаючи увесь український народ від маніяків і педофілів”.

Варто зауважити, що, принаймні у соцмережі, кандидата активно підтримує широко відома у вузьких колах київська “міська божевільна” Ірма Крат, яка називає себе журналістом і активістом Майдану.

Нагадаємо, кандидат від «Слуги народу» пропонує «зробити Зеленського раком».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here