Наталія Денисенко відверто розповіла, чи замислюється над кар’єрою за кордоном

0
261
Наталія Денисенко

Наталія Денисенко неодноразово грала головну роль в багатьох фільмах. Ще більшу популярність акторці приніс серіал “Кріпосна”. Втім, зйомки нового сезону відбувалися під час війни. В цілях безпеки акторам серіалу довелося відправитися в Польщу.

Повідомляє сайт “ВОНА”.

Саме там організували продовження знімального процесу. Нещодавно Наталія Денисенко розповіла, що тепер має досвід роботи з європейськими кінематографістами. Також акторка зізналась, чи замислюється над кар’єрою за кордоном.

Зірка українського шоу-бізнесу заявила, що наразі робить все можливе, аби наблизити перемогу у війні. Чоловік Наталії Денисенко з перших днів повномасштабного вторгнення служить в ЗСУ. Сама ж акторка часто долучається до різних благодійних заходів.

Наразі жінка не замислюється над кар’єрою за кордоном. Втім, за словами Наталії Денисенко, багато її колег прагнуть працювати саме за кордоном. Акторка поділилась, що такий варіант розглядатиме лише після перемоги.

Наразі жінка хоче зніматися в українському кіно та серіалах. А ще Наталія Денисенко натякнула, що зовсім скоро розпочнуться зйомки нового українського серіалу, в якому вона гратиме роль.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here