Олег Барна пропонує виборцям «їсти лайно»

0
2546
Фото - Уніан

Скандальний нардеп від БПП Олег Барна запропонував більшості громадян України, які віддали свої голоси на президентських виборах за шоумена Володимира Зеленського, «їсти лайно».

Відповідний допис з’явився на сторінці політика, і, до речі, педагога (Олег Барна здобув спеціальність менеджера системи освіти, – ред.), у Facebook.

З допису стає зрозумілим, що народний обранець називає виборців Зеленського “нікчемами, які не цінують добро”. Він запропонував виборцям, які не підтримали Петра Порошенка, «наїстися ЗЕлайна», а також побажав смачного.

 

У коментарях до допису взагалі відбувається щось незрозуміле. Барна пише якісь дикі слова і переписується з різних сторінок сам з собою, задаючи у шанованій формі питання, на які сам хоче відповісти.

Історія показує, що щодо адекватності Барни є чималі сумніви, особливо коли мова йде про відданість Порошенку.

То він грозиться націоналізувати телеканал “1+1” олігарха Коломойського, людиною якого називають опонента Порошенка на виборах Зеленського. То на Різдво агітував за Порошенка під час служби в церкві. То назвав журналіста підар@сом і послав на х@й. То після телеефіру напав на представника Зеленського.

Минулого року Барна обізвав бійців АТО “пияками” та “проплаченими активістами”. Після цього бійці АТО мали намір запустити всеукраїнський флешмоб “Плюнь на Барну”, якщо народний депутат від БПП Олег Барна не спростує свою заяву на їхню адресу.

Ну і звичайно, всі пам’ятають, як Барна виносив на руках Яценюка з трибуни Верховної Ради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here