Twitter видалив ролик Трампа за незаконно використану пісню з «Бетмена»

0
117

Соціальна мережа Twitter видалила розміщений президентом США Дональдом Трампом ролик, у якому використали саундтрек з фільму «Темний лицар повертається». Ролик Трамп опублікував на підтримку своєї президентської кампанії 2020 року.

Компанія Warner Bros, якій належать права, не давала свого дозволу на використання саундтреку. Та зазначила, що саме вона звернулася з проханням видалити відео, – передає Громадське.

Ролик видалили ввечері 9 квітня, за кілька годин після розміщення. Утім до видалення його вже встигли подивитися понад мільйон користувачів.

У двохвилинному ролику показали декількох демократів, зокрема Барака Обаму та Хілларі Клінтон, а також фото Трампа з його зустрічей, проведених за президентський термін. Зокрема з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп використав стиль «Гри престолів», анонсувавши відновлення санкцій проти Ірану. Представники каналу HBO попросили Трампа більше не копіювати серіал в політичних цілях, однак згодом Трамп знову використав мем з «Гри престолів».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here