У мережу “злили” фото п’яного Порошенка в Маріуполі

0
4064

У спільноті “Секта свідків божої роси” у Facebook виклали світлини з президентом України Петром Порошенко з Маріуполя.

На світлині видно, що Порошенко напідпитку. Його погляд не сконцентрований, а обличчя, зокрема ніс, червоний.

За словами авторів, фото було зроблено під час робочого візиту до Маріуполя 1 березня і вигляд президента не можна списати на мороз, адже на той час термометр показував +7 градусів Цельсія.

“Наш ДОРОГИЙ (п)резидент у Маріуполі. На вулиці мороз +7 градусів. Замерз, бідоська, що незрозумілого!? #алкаш“, – написали автори групи.

Слід зазначити, що 1 березня у Маріуполі, незважаючи на прогнозовані +1/-3, температура повітря була вищою. За даними сайту погоди, температура була +8/+2.

Нагадаємо, у суботу, 2 березня, президент Петро Порошенко брав участь в Раді регіонального розвитку Одеської області, – на наступний день після того, як він відвідав прифронтову зону на Донбасі, а також провів засідання Ради регіонального розвитку в Маріуполі. Користувачі соціальних мереж помітили, що під час заходу в Одесі, крім традиційної пляшки з водою, яку ставлять усім спікерам, для президента підготували величезну п’ятилітрову. Деякі користувачі іронізують, що стільки води Порошенко знадобилося через сильне похмілля.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here