У ресторані в Лондоні клієнту випадково подали вінтажне вино за $6 тисяч

0
1741

Він випив його безкоштовно, а офіціанта не звільнили.

Лондонський стейкхаус «Хоксмур» опинився в кумедній ситуації, подавши клієнту до вечері замість звичайного вина пляшку вінтажного Chateau le Pin Pomerol 2001 року.

Про це пише видання Mirror.

Офіціант поставив на стіл дороге Chateau, помилково прийнявши його за інше червоне. Клієнт, ім’я якого не розголошується, вино випив.

У ресторані не уточнили, яке саме вино відвідувач замовляв до вечері, але додали, що не вимагатимуть оплатити дорогий напій. Ресторан повідомив про плутанину в Twitter і висловив надію, що клієнту вино сподобалося.

«Клієнту, який випадково отримав пляшку Chateau le Pin Pomerol 2001, вартістю 4 500 фунтів ($5,7 тис.) в нашому меню, минулої ночі — сподіваюся, вам сподобався ваш вечір! Співробітникові, який випадково подав його, — вище носа! Помилки трапляються, але ми все одно вас любимо», — йдеться в повідомленні ресторану.

На сайтах з продажу елітного вина дегустатори та сомельє описують смак Chateau le Pin Pomerol як «унікальний життєвий досвід». «Глибокий рубіновий/сливовий/фіолетовий колір супроводжується незвичайним ароматом чорної смородини, вишневого лікеру, слив, лакриці, карамелі та солодких тостів», — йдеться на wineinvestment.com. Також вказується, що ринкова вартість такого вина може доходити до 36 500 фунтів (близько $50 тис.).

Нагадаємо, що раніше в США поліції прийшлося їхати на виклик, щоб допомогти співробітниці «McDonald’s» народити дитину.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here