Ведучий Олександр Педан розповів, що допомогло йому уникнути вживання наркотиків

0
659

Олександр Педан знайшов власний спосіб викидати тестостерон.

Про свої спортивні уподобання ведучий Нового каналу розповів Маші Єфросініній в інтерв’ю «Экзамен на відвертість».

«Я – закінчений екстремал, – зізнався Педан. – Уже спробував більше 30-ти видів спорту. Чому так захопився екстримом? Це кайфово! І ще спорт – альтернатива наркоті і бухлу. Якби я не підсів на спорт, то знаркоманився, збухався чи згулявся б. Адже мужику треба кудись викидати свій тестостерон. Зазвичай олігархи, бізнесмени і такі інші просто проходять тривалий шлях до спорту. Спочатку вони займаються сексом у саунах, вживають наркотики, алкоголь… А потім, коли вже починаються панічні атаки і серце барахлить, лікар каже – спорт, дієта, психолог. Я перейшов відразу до спорту. Наразі моя одержимість – сноубординг, фрірайд (коли ти їдеш не по трасах), серфінг, скелелазіння. І це все замінює мені звичайний тренажерний зал».

На запитання Маші, чи не страшно так ризикувати життям, будучи батьком двох дітей, Олександр відповів, що більше переймається, яким прикладом він буде для сина.

«Батько – приклад для дитини, – зізнався ведучий Нового каналу. – Це покаже йому якусь нову перспективу. Для Лери я теж приклад. Вона вже отримала сертифікат з дайвінгу, я на неї не тиснув і не змушував. Вона пішла на танці, тому що тато танцював. Взагалі, коли ти займаєшся екстримом, якщо в тебе є голова на плечах, то максимально збираєшся, концентруєшся. А перед цим готуєшся. От я сходив на Монблан – це екстрим, найвища гора в Європі. Смертність тут вища, ніж на Евересті. Але страждають ті, хто просто почув класну назву, посперечався, набухався, пішов на парі – і не повернувся. Я ж, коли туди йшов, готувався, бігав, у нас була команда, ми йшли в зв’язці, все було грамотно – від акліматизації до сходження. Марк свого часу теж замислиться, що класно бути спортивним, не буде «пиріжком», не буде стільки втикати в ґаджети. Я вже чекаю, коли він підросте, щоб ходити з ним у походи».

Раніше ми повідомляли, що Шарліз Терон прокоментувала чутки про ворожнечу з Анджеліною Джолі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here