Зеленський – Порошенко. На табло поки що 2:2

0
2235

Два дні тому Зеленський і Порошенко вв’язалися у публічне протистояння. У кожного з них є свої сильні і слабкі сторони.

3 березня в українському інформаційному просторі розпочався «батл» між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком.

«Батл» розпочав Зеленський, відгукнувшись на заклики «порохоботів» вийти на дебати з Порошенком. Умовою участі в дебатах керівника студії «квартал 95» назвав виконання чинним президентом ряду вимог.

Порошенко вимоги опонента почув і через свого спікера Олега Медведєва запропонував Зеленському разом пройти медичну експертизу на алкогольну і наркотичну залежність. В штабі керівника студії «квартал 95» відповіли, що їхній кандидат аналізи здасть, але не разом з президентом.

Сьогодні вранці «батл» продовжився. З інтервалом в 1,5 години обидва кандидати сходили в медзаклади, де здали аналізи для проведення медекспертиз.

Крім «глибокої» дискусії про аналізи, між кандидатами розгорілася ще одна дискусія – хто має бути модератором дебатів. 4 березня ввечері Зеленський запропонував Юлії Тимошенко бути ведучою дебатів. Порошенку така ідея явно не сподобалася. Президент поспішив заявити, що своєю пропозицією Зеленський принижує Тимошенко. Станом на 15:00 очільниця «Батьківщини» не відповіла, чи згідна модерувати дебати між переможцями першого туру.

І того, за два дні публічного протистояння Зеленський і Порошенко обмінялися двома відеозверненнями. Крім того, кандидати і їхні спікери по два рази вийшли на брифінги: коли представники штабів говорили про похід своїх кандидатів на здачу аналізів і, власне, коли кандидати прийшли здавати аналізи.

На думку блогера Мар’яна Ощановського, у «батлі», який лише набирає обертів, в кожного з кандидатів є своя сильна і слабка сторони. У Зеленського сильна сторона – це відеоролики, які набирають неймовірну популярність в інтернеті, у Порошенка – брифінги, на яких президент виглядає куди впевненіше за свого опонента.

Підводячи проміжні результати «батлу» Порошенко – Зеленський, за підрахунками блогера на табло поки що нічия – 2:2.

Нагадаємо, у мережі закликають в другому турі голосувати за повернення до першого туру.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here